Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    USA
    Posts
    17

    Default Technical Difficulties

    every time i edit weapons.ini and place it in the data/ini/object folder i get this error i have tried everything i can think of and see no reason i should be getting this

  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    69

    Default

    could you please post the changes you made here?

    as i cant really see whats going on without knowing what in there

    just make sure you have all comment starting with ;
    that all the weapons end with END,

    and make sure that the things you changed are Valid, ie for Deathtype, dont put in: WOOD or something, that doesnt work,
    check the ini research for the valid values for those and other ones.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    USA
    Posts
    17

    Default

    this is what i added
    ;------------------------------------------------------------------------------
    Weapon AuroraFireWallWeapon
    PrimaryDamage = 100.0
    PrimaryDamageRadius = 15.0
    SecondaryDamage = 1.0
    SecondaryDamageRadius = 10.0
    AttackRange = 300.0 ; About the range from unit to start of fire.
    DamageType = FLAME
    DeathType = BURNED
    WeaponSpeed = 600 ; dist/sec
    WeaponRecoil = 0 ; angle to deflect the model when firing
    ProjectileObject = RaptorJetMissileWeapon
    FireFX = WeaponFX_DragonTankFlameWeapon
    ProjectileDetonationFX = WeaponFX_DragonTankMissileDetonation
    ProjectileDetonationOCL = OCL_FireWallSegment
    FireSound = DragonTankWeaponLoop
    FireSoundLoopTime = 80 ; loop the firing sound until there's this much delay between shots
    RadiusDamageAffects = ALLIES ENEMIES NEUTRALS
    DelayBetweenShots = 40 ; time between shots, msec
    ClipSize = 2 ; how many shots in a Clip (0 == infinite)
    ClipReloadTime = 10 ; how long to reload a Clip, msec
    End

  4. #4
    Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    69

    Default

    to be honest, iam not sure if this could work,

    youre adding a weapon that is contininous, and letting it have clips..
    though the syntax is ok as far as i can see.

    the best guess i have is the engine wont accept the clips for the fire.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    USA
    Posts
    17

    Default

    but see it doesnt matter it happens even if i change a reload time it just comes up with errors

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    USA
    Posts
    17

    Default

    what im trying to do is give the aurora the napalm the migs have at the beginning of the first china mission

  7. #7
    Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    69

    Default

    oh dammit..
    the answe is in youre first post..
    weapon.ini isnt in data/ini/object!

    its in : data/ini!

    talk about good reading :P

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    USA
    Posts
    17

    Default

    no no you have to put the weapons.ini file in data/ini/object for it to work in the folders that is

  9. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Iceland
    Posts
    80

    Default

    I have my Weapons.ini file in Data/INI.. and it works perfectly.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    USA
    Posts
    17

    Default

    mine just comes up with errors when i do the most simple editing

Similar Threads

  1. Technical problems
    By MUFC TURNER in forum Red Alert 2 & Yuri's Revenge Editing
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2008, 09:07 PM
  2. "Technical Difficulties"
    By Ambershee in forum Generals & Zero Hour Editing
    Replies: 13
    Last Post: 08-16-2006, 12:12 PM
  3. Experiencing Technical Difficulties.......
    By Kyp678 in forum Generals & Zero Hour Editing
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2003, 09:37 PM
  4. modified INI and generals.csf cause Technical difficulties
    By Romlel in forum Generals & Zero Hour Editing
    Replies: 6
    Last Post: 05-01-2003, 07:58 AM
  5. Technical Difficulties with the technical (!)
    By Sponge in forum Generals & Zero Hour Editing
    Replies: 3
    Last Post: 03-20-2003, 12:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •